x
Over ons | Juweliers.nl

Juweliers.nl

Juweliers.nl de webshop van de echte Juwelier. Wolters Juweliers  Coevorden en Emmen, In de  webshop vind u de meest actuele sieraden en horloges. De mooiste merken ziet u op de site, maar ook onze eigen huiscollectie.

Juweliers.nl gaat niet voor veel merken sieraden en horloges, maar voor uitgebalanceerde mooie producten.
Onze filosofie is altijd geweest en tot nu toe ook in de internet tijd: Sieraden zijn net als mooie kleren. Sieraden en horloges zijn een uitdrukkng van jezelf, het geeft aan wie je bent en hoe je voelt. Sieraden passen bij jou. Wij helpen je het juiste sieraad te vinden wat bij je past. Meestal lukt het ons het juiste sieraad bij jou te vinden door je te adviseren.

We zijn geen eendagsvlieg zijn, ook niet op internet. Juweliers.nl  onderdeel van Wolters juweliers bestaat al 58 jaar.
Als uw besteld sieraad niet is wat u er van verwacht heeft dan kunt u dit terugsturen. Klik hier voor de juiste stappen.

Als u klachten heeft of vragen kunt u gewoon bij ons langskomen, terugsturen, of ons bellen 0524-512477  of mailen naar  coevorden@woltersjuweliers.nl

Wolters Juweliers heeft meer in huis  dan trend en onlineshop.  Wij ontwerpen en repareren sieraden, zijn specialist in Trouwringen, Trendsieraden,  Trendhorloges, Briljant sieraden  en veel goud en zilver voor iedereen. We repareren horloges en zelfs klokken op de goede manier.  Testen uw duikhorloge.

Sieraden en horloges zijn  gevoelige producten,  geregeld is er wat mee. Kettingen knappen, horloges staan opeens stil, wat nu?
Klachten over sieraden, mits reëeel   wikkelen we sinds 1955 correct af. Dat is sinds 1955 onze filosofie, Een horloge kopen of een sieraad is één de service is twee, wij laten u er niet mee zitten.

 

Sterk in moderne sieraden, oubollig in service

Als de stenen uit uw horloge vallen heeft u meestal een probleem bij de webwinkels.  Als uw horloge na 1 jaar het niet meer doet dan heeft u een probleem. Bij ons niet. Kies voor ouderwetse service, sinds 1955, bewezen klantgericht, we zijn er voor u!

Bezoek ook onze eigen site  www.woltersjuweliers.nl  of mailen naar coevorden@woltersjuweliers.nl

Contact

Klik hieronder om onze contactgegevens en openingstijden per vestiging te bekijken.

Bekijk hier